Футболният клуб и младите хора на Кърджали стават част от

...
Футболният клуб и младите хора на Кърджали стават част от
Коментари Харесай

Арда с послание към младите българи: Спортувайте и мечтайте!

Футболният клуб и младежите на Кърджали стават част от следващото събитие по плана " Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние “

ФК Арда сътвори специфичен клип, посредством който насочва извънредно мощни послания към всички млади българи. Амбициозният отбор от Кърджали стана формален сътрудник по плана “Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние” на Асоциация “Докосни дъгата” по програмата за хазарта на Министерство на младежта и спорта и по този мотив, на 23 септември, неделя, ще посрещне на " Арена Арда " над 100 младежи от града. Събитието планува да срещне възпитаници и футболисти, които ще проведат взаимна подготовка под наставленията на старши треньора Стойчо Стоев и екипа му, като за най-добре представилите се ще има и награди.

" Спортувай и мечтай - фантазиите стават действителност ", " Езикът на спорта е повсеместен - на него може да приказваме всички ", " Спортът възпитава на дисциплинираност, другарство и приемливост - не бъди нападателен ". Това са единствено част от посланията, които президентът на " Арда " Петър Пешев, дружно с футболистите Борислав Стойчев, Венци Христов, Димитър Макриев и Пламен Крумов, насочат посредством особено осъществен видеоклип, с който засвидетелстват поддръжката си към плана на асоциация " Докосни дъгата ".

Ще напомним, че водещите футболни клубове у нас и асоциацията споделиха " Да на спорта, не – на експанзията " през август, когато се организира третото издание на Националния детски диабетен лагер " Докосни дъгата " в СОК „ Камчия “. Тогава Левски, ЦСКА, Лудогорец, Славия, Дунав, Черно море и Ботев се сплотиха и дадоха прегледен образец за приемливост, заставайки един до друг в името на идеята на асоциацията. Сега, " Арда " става първият отбор от Втора професионална лига, който се включва в плана.

В рамките на мероприятието в Кърджали тази неделя ще бъде дадена и купата на асоциация " Докосни дъгата " на персона, която има съпричастност към плана " Младите хора - бъдещето на България - това сме ние ". Отличието ще бъде връчено от Ангел Стойков (селекционер на националния тим за младежи до 19 г) и именития Георги Димитров - Джеки.

След края на спортната демонстрация програмата ще продължи с концерт. За положителното въодушевление на всички ще се погрижат Теди Кацарова, Дичо и RDMK /Rudi, Duli, Muden & Kukusheff/, Съвместно с тях асоциация “Докосни дъгата “ сътвори ария и клип, ориентирани против експанзията в учебно заведение, на улицата и по стадионите. Официалната премиера на " Агресия " в общественото пространство бе преди броени дни, като сингълът се одобри повече от задушевно, а на 23 септември ще прозвучи онлайн и посред " Арена Арда ". Началото е в 10,30 ч., а входът е свободен!

Асоциация " Докосни дъгата " с ръководител доктор Денислава Ангелова и Министерство на младежта и спорта от няколко месеца работят сполучливо над плана " Младите хора - Бъдещето на България - това сме ние ". Сред главните му акценти са здравословния метод на живот, предварителна защита на другите форми на зависимости и битката против експанзията. Проектът обгръща градовете Плевен, Варна, Шумен и Кърджали, където в продължение на няколко месеца се организираха разнообразни конгреси и начинания. Част от плана е и добилият известност през това лято конкурс „ Спортувай с обръщение “, в който се включиха младежи на възраст от 15 до 19 години от цялата страна, както и съумели български спортисти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР