Футболният агент Лъчезар Танев отрече, че новото попълнение на Лудогорец

...
Футболният агент Лъчезар Танев отрече, че новото попълнение на Лудогорец
Коментари Харесай

Франко Русо няма да взима €40 000 заплата

Футболният сътрудник Лъчезар Танев отхвърли, че новото попълнение на Лудогорец Франко Русо ще взима по 40 000 евро на месец. Импресариото довери и по какъв начин се е стигнало до договорката сред " орлите " и Майорка.

" В Лудогорец си има таван на заплатите. Не желая да влизам в детайлности и да споделям конфиденциална информация. Само ще кажа, че сумата е надолу. Работим с Лудогорец и Майорка по този трансфер още преди Коледа. Знаете, че откогато братя Домусчиеви влязоха в Лудогорец постоянно сме работили дружно и правилно. Аз съм в отлични връзки и с Пабло Ортелс, който е състезателен шеф на Майорка. Той също оказа помощ доста.

По принцип Русо не беше в трансферната листа на Майорка и те нямаха проекти да го продават. Той може и да не беше титуляр, само че те играят с трима в отбрана и за него постоянно имаше минути. От откакто се откри опцията за трансфер в България, започнахме договарянията.

По-сложно беше да накараме един футболист, който играе в Ла Лига, който живее на красиво място като Майорка, да отиде, с цялото ми почитание, в българското състезание. Но той се впечатли, че отива в тим, който е първенец и който се бори за титли.

Аржентинците имат една доста мощна страна - те в никакъв случай не се предават, което видяхме и на Мондиал 2022 ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР