Футболният агент Карим Джазири, който представлява интересите на Карим Бензема,

...
Футболният агент Карим Джазири, който представлява интересите на Карим Бензема,
Коментари Харесай

Куп критики към Дешан заради Бензема

Футболният сътрудник Карим Джазири, който съставлява ползите на Карим Бензема, атакува селекционера на националния тим на Франция Дидие Дешан поради решението му да отпрати носителя на „ Златната топка “ преди началото на Мондиал 2022. Според мениджъра, нападателят на Реал (Мадрид) е щял да бъде подготвен за игра още след края на груповата фаза.

„ Взех фотография от травмата на Карим и се съветвах с трима разнообразни експерти. Те бяха безапелационни, че с такава контузия Бензема е щял да бъде във форма да играе още на 1/8-финалите на международното състезание или в краен случай да е измежду запасите. Искам да попитам Дидие Дешан за какво толкоз бързо разкара моя клиент от тима на Франция “, съобщи Джазири.

Както е известно, Карим Бензема получи травма по време на подготовка на „ петлите “ и беше отпратен от лагера на френските национали в Катар. Той се прибра в Мадрид, където мина лекуване и стартира тренировки. Дори имаше опция нападателят да се причисли към Франция за финала на международното състезание. Това беше допустимо, защото Дешан по този начин и не повика заместител на Бензема за Мондиал 2022. Френският селекционер по този начин и не се възползва от опцията, макар че 35-годишният голмайстор беше изцяло възобновен.

Испанският в. „ Ас “ разгласява забавна версия по отношение на аргументите Карим Бензема да не бъде включен в състава на „ петлите “ за финала против Аржентина. Според информацията, трима от водачите на тима са били срещу завръщането на носителя на „ Златната топка “. Това са били вратарят и капитан Юго Лорис и нападателите Оливие Жиру и Антоан Гризман. Те са изразили позицията, че наличието на нападателя на Реал (Мадрид) въздейства отрицателно на ситуацията в националния тим. Най-големият съперник е бил Гризман.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР