Футболният агент Джовани Бекали потвърди новината, че ще помага на

...
Футболният агент Джовани Бекали потвърди новината, че ще помага на
Коментари Харесай

Бекали: Ще помогна на "Левски" да стане шампион отново

Футболният сътрудник Джовани Бекали удостовери новината, че ще оказва помощ на " Левски ". Румънецът, който е притежател на мениджърската организация " Бекали мениджмън консултинг " изясни, че се е договорил с Васил Божков и ще помогне на сините да са първенци още веднъж.

" Ние би трябвало да помогнем на моя другар Васил (Божков), с цел да извади " Левски " от проблемите, в които е изпаднал клубът през последните 3-4 години. Целта е " Левски " още веднъж да бъде първенец на България. За задачата ще търсим футболисти, които не костват доста. Те ще са млади, с цел да може по-късно да донесат пари на клуба. Най-важното е повече в " Левски " да няма играчи с контракти за по 25-30 хиляди евро на месец. Въпреки че Васил е богат, това не значи, че би трябвало да хвърля парите си просто по този начин. Аз ще бъде нещо като негов телохранител – няма да разреша на играчите да му крадат парите ", сподели Бекали в изявление за " Тема Спорт ".

Румънецът прибавя, че е предложил на " Левски " да вземат Богдан Патрашку за основен скаут. Бекали е правил редица прехвърляния в България, на огромна част от румънските футболисти. Той докара и Жуниор Мораеш в ЦСКА през 2011 година, когато бразилецът стана голмайстор на " А " група.

" Ще намерим нов Жуниор Мораеш на " Левски ". Ще идват качествени играчи и то не такива, които костват доста пари, както и получават огромни заплати. На един тим като " Левски " не му трябват 5-6 тарикати на по 28-30 години, които да взимат високи суми, а млади играчи. Такива, които след две-три години да костват по няколко милиона ", добави румънецът.

Бекали дава за образец " Стяуа ",който е благосъстоятелност на неговия братовчед Джиджи Бекали. " През последните десетина години прибра към 150 милиона евро. За да почне да печели е вложил 30-40 милиона евро, а в този момент играе със извоюваните, не налива още. Това би трябвало да направи и Васил ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР