Футболните срещи в България ще се играят пред празни трибуни

...
Футболните срещи в България ще се играят пред празни трибуни
Коментари Харесай

От понеделник: всички мачове в България без публика

Футболните срещи в България ще се играят пред празни трибуни от понеделник, това обявиха от БФС.
 Спешни ограничения против ковид - мачовете в България без аудитория! (видео) " Във връзка с решенията, оповестени след днешното съвещание на Министерски съвет, и в резултат на ограниченията за ограничение разпространяването на вируса COVID-19, Българският футболен съюз постановява дуелите от Първа и Втора професионална лига да се играят при закрити врата считано от понеделник, 9 март 2020 година

Поради сериозния зрителски интерес и към този момент закупените билети за днешните мачове от професионалния ни футбол, управлението на БФС приканва феновете да съблюдават всички правила за запазване на здравословното им положение и да лимитират до най-малко контактите по трибуните. Българският футболен съюз и уредниците на футболните срещи по места ще вземат всички ограничения за съблюдаване на разпорежданията на държавните управляващи и Националния действен щаб по време на спортните мероприятия на 8 март.

Рестрикциите за достъп до стадионите от 9 март в това число ще бъдат в действие до второ разпореждане ", написаха от БФС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР