Футболните лумпени в България продължават да се гаврят с деца.

...
Футболните лумпени в България продължават да се гаврят с деца.
Коментари Харесай

Тотална кретения: Фенове на Локо Пд пребиха дете от Ботев

Футболните лумпени в България не престават да се гаврят с деца. Този път група почитатели на Локомотив (Пловдив) са пребили момче в заведение за бързо хранене в града под тепетата. Инцидентът е станал преди три дни към 22:00 часа, написа „ TrafficNews “.

Според информацията, повода за нападението е блузата на Ботев (Пловдив), с която потърпевшият е бил облечен.

Полицията е прегледала фрагментите от камерите за видеонаблюдение в заведението и в границите на едно денонощие са били задържани четирима. Един от тях е малолетен, а двама са престъпно проявени. Образуване е досъдебно произвеждане за безчинство. Продължава уточняването на самоличността на останалите участници в нападението.



От записите излиза наяве, че пострадалият се храни в заведението с компания. В един миг идват нападателите и без да са провокирани от нищо, атакуват момчето, стартират да го ритат по жесток метод и взимат фланелката му на Ботев (Пловдив). Видно е, че и различен човек от компанията на потърпевшия получава удар.

В началото на месеца, момче от школата на Спартак (Варна) беше атакуван на път за подготовка от четирима, които са го принудили да съблече екипа на „ соколите “ и са му го взели. В средата на септември пък почитатели на Левски нападнаха 13-годишно момче в Асеновград, тъй като е носело фланелка на Ботев (Пловдив).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР