Футболните легенди Гари Невил и Райън Гигс направиха благороден жест,

...
Футболните легенди Гари Невил и Райън Гигс направиха благороден жест,
Коментари Харесай

Гари Невил и Гигс отварят хотелите си безплатно за здравни работници

Футболните митове Гари Невил и Райън Гигс направиха доблестен жест, с който се включват в борбата с ковид. Те отварят своите хотели Hotel Football и The Stock Exchange в Манчестър гратис за здравни служащи, като в това време няма да одобряват резервации от частни клиенти.

Въпреки това Невил разгласи в прочувствено видео, оповестено в " Туитър ", че няма да освобождава или пуска в неплатен отпуск свои чиновници, а в противен случай - ще се погрижи да получат нормалните си хонорари.

A message from our co-owner Gary Neville. @GNev2 @GG_Hospitality pic.twitter.com/uy2rEfweho
— Hotel Football (@hotelfootballuk) March 18, 2020

" Затваряме и двата си хотела в Манчестър - през уикенда, изключително в неделя. Трудни времена за целия отрасъл, само че в този момент приоритет за нас е здравето на чиновниците и гостите ни ", споделя именитият бранител на " Манчестър Юнайтед ".

" Второто значимо известие е, че на чиновниците в Hotel Football и The Stock Exchange ще бъдат изплащани цялостните хонорари. Никой от тях няма да бъде освобождаван или принуждаван да излезе в неплатен отпуск. Те са кръвоносната система на нашия бизнес "

" Трето - постигнахме съглашение и от петък 176 кревати ще бъдат освободени за здравни служащи. В този миг цялата промишленост би трябвало да покаже взаимност, освен за нашите чиновници, само че и за хората, които се нуждаят от пренощуване най-вече в идващите месеци ", добави Гари Невил.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР