Футболните легенди Емил Костадинов и Ивайло Йорданов бяха сред специалните

...
Футболните легенди Емил Костадинов и Ивайло Йорданов бяха сред специалните
Коментари Харесай

Емил Костадинов и Ивайло Йорданов наградиха победителите в турнира за Купа София

Футболните митове Емил Костадинов и Ивайло Йорданов бяха измежду специфичните посетители на церемонията по награждаването на спечелилите в 17-ото издание на най-мащабния детски футболен шампионат - този за “Купа София ”, в който взеха присъединяване над 2000 деца на възраст сред 7 и 13 година Надпреварата, провеждаща се по традиция под егидата на Българския футболен съюз, мина при необикновен триумф и безусловно заля столицата със страхотни страсти.

Кулминацията на четиридневния футболен маратон бе събитието по награждаване, на което първият вицепрезидент на БФС Емил Костадинов и помощник-треньорът на младежкия народен тим Ивайло Йорданов връчиха купи и медали на призьорите.

В церемонията взеха присъединяване още шефът на „ Първенства и шампионати " Валентин Чакъров и Антони Здравков, ръководител на ЗС София. С поддръжката на футболната централа за конкуренцията бяха обезпечени рефери и делегати за всички 224 срещи, както и награден фонд.

Национална футболна база „ Бояна ” пък бе съществена сцена на мачовете, като в Дома на футбола се организираха 64 срещи с присъединяване на деца, родени през 2013 и 2014 година Всички те се трансфораха в паметен спомен за гениите и техните фамилии.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР