Футболните клубове в Република Корея ще могат да приемат повече

...
Футболните клубове в Република Корея ще могат да приемат повече
Коментари Харесай

Пускат повече фенове в Корея, но скандирането и пеенето са забранени

Футболните клубове в Република Корея ще могат да одобряват повече почитатели на стадионите от петък, откакто ограничаването за наличието на фенове беше увеличено от 10 на 25 % от потенциала, заяви организация "Йонхап ".

Футболният сезон в елитната дивизия стартира на 8 май пред празни игрища като част от ограниченията за ограничение на разпространяването на ковид, преди стеснен брой почитатели да бъдат позволени да участват на мачовете от Лигата от 1 август.

"Йонхап " разгласи, че в този момент държавното управление е дало зелена светлина стадионите да бъдат запълнени до 30 % от потенциала, макар че Лигата ще ограничи това до 25 %, с цел да се подсигурява сигурността на последователите.

Строгите правила за сигурност ще останат в действие, като носенето на маски и обществената отдалеченост е наложителна вътре в стадиона. Силното скандиране и пеене е неразрешено. Отборът на Улсан води в класирането с 36 точки след първите 15 кръга Република Корея заяви през днешния ден за 56 случая на инфектирани с COVID-19, в това число 47 местни инфекции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР