Футболните хулигани, които предизвикаха мелето в Братислава, нападайки в гръб

...
Футболните хулигани, които предизвикаха мелето в Братислава, нападайки в гръб
Коментари Харесай

Побойниците от Братислава може да лежат в затвора 6 г.

Футболните хулигани, които провокираха мелето в Братислава, нападайки в тил почитатели на Левски на една от най-известните улици в града, може да лежат за дълго зад решетките. В последна сметка словашката прокуратура упрекна седем от забърканите във вандализъм, нанасяне на телесни повреди и едро безчинство.

Всички те са поляци и ще бъдат съдени по бързата процедура. А съгласно словашките медии, те могат да лежат в пандиза сред три месеца и шест години. Според прокурорите обаче има редица утежняващи виновността и условия, тъй че хулиганите може да се озоват за дълго зад решетките.

Иначе нападението беше проведено от почитатели на полския Краковия и холандския Аякс. Един от холандците, който твърди, че е взел участие в багра, разгласи пред уеб страницата hooligans.cz, че персонално е наръгал с нож почитател на Левски в мелето.

Тази информация обаче не се удостоверява от формалните управляващи, тъй като няма спрени българи в лечебните заведения в Братислава. И даже да е имало офанзива с хладно оръжие, най-вероятно се касае за лека порезна рана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР