Футболните фенове в Катар със сигурност трудно преживяват забраната за

...
Футболните фенове в Катар със сигурност трудно преживяват забраната за
Коментари Харесай

Японските фенове отново показаха класата си

Футболните почитатели в Катар сигурно мъчно претърпяват възбраната за консумация на алкохол, само че пък може към този момент могат да се утешават с резултатните мачове, които се получават.
 Мондиал 2022, Budweiser и какво ще направи компанията с неизпитите количества бира
Какво ще прави Budweiser с неизпитата бира

Има решение за всеки проблем

Към момента домакините от Катар нямат доста мотиви за наслада, тъй като изгубиха първия си мач на Мондиал 2022 от Еквадор. И резултатът може и да не бе кой знае какъв брой експресивен, само че си пролича голямата разлика в класите.

А японските почитатели към момента очакват техните сънародници да създадат дебюта си на международното, само че посещават някои от другите мачове. Като да вземем за пример точно откриващия мач на Мондиал 2022. В обществените мрежи пък бяха публикувани видеа, от които разбираме, че японските почитатели за следващ път са посочили своята класа.

It is not their match, but the Japanese fans didn’t leave before cleaning the stadium!
— Muhammad Smiry
Оказва се, че след края на мача сред Катар и Еквадор, когато по-голямата част от почитателите са напуснали стадиона, тези на Япония са останали. Но не с цел да избегнат тълпите от хора, с цел да оказват помощ за събирането на оставения боклук.
 Мондиал 2022, братята Азар, Аю, Ернандес и Уилямс и присъединяване им на Световното състезание по футбол в Катар
Братята, които ще играят на Мондиал 2022

И кои братя ще играят за две разнообразни страни

Нещо, което е учудило и хората, виновни за почистването на стадиона, написа GiveMeSport. В обществените мрежи могат да се видят видеа от активността на японците, както и въпроси към тях дали го вършат, с цел да печелят благосклонности. Но не, не става дума за печелен на благосклонности, а за просвета и образование. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР