Футболните фенове в Баския регион на Испания ще отбележат финала

...
Футболните фенове в Баския регион на Испания ще отбележат финала
Коментари Харесай

Баските фенове ще отбележат отложения финал за Купата на Краля

Футболните почитатели в Баския район на Испания ще отбележат финала за Купата на Краля, макар че той беше отсрочен за неустановен интервал. Двата най-големи тима от тази част на страната Атлетик (Билбао) и Реал Сосиедад, стигнаха до финала откакто отстраниха грандовете Барселона и Реал (Мадрид).
 Спортните събития в Испания ще се организират без аудитория
Спортните събития в Испания ще се организират без аудитория

Кметът на Мадрид не е оптимист за преодоляване на обстановката

Мачът по стратегия трябваше да се играе през днешния ден. Привържениците на двата клуба стартираха онлайн акция, с цел да " отбележат финала от къщи ". Фенове в Билбао и в Сан Себастиан са украсили балконите си със знамената и шаловете, които възнамеряваха да занесат в Севиля. Привържениците на двата отбора ще изпеят клубни химни след вечерните овации в 20:00 часа за здравните служащи.

Баският район, както и останалата част от Испания, остава под карантина. Двата клуба направиха и взаимно видео, отдадено на битката против пандемията и желанието си в последна сметка да изиграят историческия мач.

" Всеки път, когато и да се организира, това ще бъде страховит край ", сподели нападателят на Атлетик Ариц Адурис в късия филм, оповестен в обществените медии. " Няма значение какви са вашите цветове - този край е за всички нас. Всички ще бъдем спечелили ", добави Асиер Ияраменди от Реал Сосиедад.

Ако финалната среща за Купата на Испания не бъде изиграна, футболна федерация на страната съобщи през тази седмица, че двата клуба ще бъдат позволени да вземат участие в Лига Европа през идващия сезон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР