Футболните фенове на различни клубове от страната, сред които на

...
Футболните фенове на различни клубове от страната, сред които на
Коментари Харесай

София под блокада! Футболни фенове на бунт срещу БФС и Боби М., полицията извади водните оръдия

Футболните почитатели на разнообразни клубове от страната, измежду които на ЦСКА и " Левски ", невиждано се сплотиха и излязоха на митинг против 18-годишното ръководство на Борислав Михайлов в БФС. В същото време на националния тим на България следва европейска подготовка против Унгария при закрити врата на стадион " Васил Левски " от 19 часа. Полицията в София пък взе невиждани ограничения, с цел да не допусне последователите в подстъпите на спортното оборудване, което се остане празно.

18,40 часа

Полицията предприе ограничения и изтласка всички протестиращи по ул. " Гурко ". Започна да разпръсква почитателите. Органите на реда започнаха да постановат с палки и да пръскат със спрей - и тези на първа линия, само че и минувачите, чак към постройката на Министерството на спорта. Има хора, стоящи със фамилиите си на тротоара, с пострадвания. Един човек е със счупена ръка от удар с палка.

18,20 часа

Напрежението към стадиона внезапно ескалира. Футболните ентусиасти започнаха да хвърлят бомбички и ракети против полицията. Полицията изкара водното оръдие на барикадата и предизвести, че в случай че не спрат, ще бъде използвана мощ.

17,50 часа

Протестиращите пеят химна и желаят оставка.

17,40 часа

Феновете на ЦСКА блокираха основно кръстовище наоколо до стадион - " Орлов мост ".

17,30 часа

Български и маджарски почитатели идват дружно на митинга против управлението на БФС към Националния стадион " Васил Левски ". Всички подстъпи към " Евлоги Георгиев " - от " Драган Цанков " и от " Орлов мост " са блокирани от полицията. Всички почитатели ще бъдат събрани в зоната от Министерството на спорта (бул. " Васил Левски " ) по ул. " Гурко ", малко преди " Евлоги Георгиев ".

17,00 часа

Униформените са оформили периметър към Националния стадион от Орлов мост, край паметника на Съветската войска и в Борисовата градина пред стадиона на ЦСКА " Българска войска " и към спирката на градския превоз на ъгъла на булевардите " Драган Цанков " и " Евлоги Георгиев ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР