Футболните фенове, които искат да присъстват на мачовете на Евро

...
Футболните фенове, които искат да присъстват на мачовете на Евро
Коментари Харесай

Ясни са цените на билетите за Евро 2024

Футболните почитатели, които желаят да участват на мачовете на Евро 2024 в Германия, ще би трябвало да платят за билети от 30 до 2000 евро. Европейската футболна централа УЕФА разгласи цените на пропуските през днешния ден, по-малко от месец преди публично да стартира първата фаза на продажбите на 3 октомври.
Прочетете още
Общо 2,2 милиона билета са налични за почитателите на шампионата от 14 юни до юли 2024-та. Мачовете ще се играят в 10 немски града с присъединяване на 24 тима и общо ще има 51 дуела. В първия стадий на продажбата ще бъдат пуснати 1,2 милиона билета, а втората фаза ще бъде след тегленето на жребия на 2 декември в Хамбург.

УЕФА заяви, че 270 хиляди билета от първа категория за 30 евро ще бъдат продадени за мачовете от груповата фаза. Единственото изключение е за откриването на шампионата в Мюнхен, където най-евтиният пропуск коства 50 евро. След това цените се покачват за етапа на директните елиминации, като най-евтините билети за финала в Берлин са с цена от 95 евро. Най-скъпите пропуски за четирите категории са 200 евро за груповата фаза и 2000 евро за премиум билетите на финала.

Първият стадий, от който почитателите могат да вършат поръчки за билетите стартира на 3 октомври, а тогава ще бъдат пуснат 1,2 млн. билета в продажба.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР