Футболните фенове казват, че Английската асоциация трябва да се срамува

...
Футболните фенове казват, че Английската асоциация трябва да се срамува
Коментари Харесай

Купата на Англия ще бъде показана по TNT Sports, докато феновете реагират на забележителната сделка за излъчване

Футболните почитатели споделят, че Английската асоциация би трябвало да се " срами " за " съсипването " на Купата на Англия с нова забележителна телевизионна договорка.

Управителният орган за спорта в Англия разгласи ново съглашение с TNT Sports в четвъртък. Споразумението ще накара канала да излъчва мачове от ФА Къп от сезон 2025/26 – договорка, която ще продължи четири сезона.

Това ще включва мачовете от първия кръг до финала. Всички мачове отвън съботния старт от 15:00 часа ще бъдат излъчени по малкия екран. TNT Sports ще управлява отразяването, до момента в който ФА подсигурява, че „ определени игри “ към момента ще бъдат налични по безвъзмездна телевизия - BBC и ITV също излъчваха мачове от ФА Къп в предишното, макар че съответните им покупко-продажби завършват в края на идващия сезон.

Но това не успокои доста почитатели, които останаха недоволни от известието. Някои отидоха в Twitter, с цел да изразят разочарованието си от това, че Купата на Англия се реалокира зад абонаментни услуги.

Един почитател написа: „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР