Футболни срещи продължават да се провеждат по програма в някои

...
Футболни срещи продължават да се провеждат по програма в някои
Коментари Харесай

Реал и Юве от Никарагуа с трудни задачи

Футболни срещи не престават да се организират по стратегия в някои страни по света, въпреки и малко останали. И до момента в който всички се надяваме допустимо най-скоро да завърши пандемията с COVID-19 и да бъдат възобновени водещите шампионати, можем да се насладим на дуели от далечна Никарагуа.

Именно от Лига Примера – Клаусура са трите Super hot залога , които предлага Winbet .

Първото предложение на букмейкъра е за мача сред Ферети и Сабанас. Домакините от Ферети са на четвърта позиция и се намират в отлична форма, откакто в последните си три срещи реализираха безапелационни победи. Не по този начин стоят нещата при техния противник Сабанас, който е на предпоследно място във краткотрайното нареждане и не е стигал до цялостен триумф в нито един от последните си три дуела. Освен това гостите са и съставът с най-вече позволени попадения в шампионата.

За този конфликт упованията ни са за изразителна победа на Ферети, като Winbet предлага Super hot залог да бъдат маркирани над 2.5 гола при повишен коефициент на 2.00 от стартов 1.72 .

Следващото
бонус предложение на Winbet е за срещата сред Ювентус Манагуа и Окотал. Юве е на шеста позиция, а Окотал е твърдо на дъното на класирането и обезверено се нуждае от точки. Последният мач сред двата тима не излъчи победител и в този момент прогнозите ни са, че ще станем очевидци на нов оспорван дуел, в който можем да забележим попадения в двете порти.

Super hot залогът на Winbet е и двата тима да отбележат при повишен коефициент на 2.30 от стартов 2.01 .

Последното особено предложение е за мача сред Реал Мадриз и Чинандега. Два равностойни състава, който са един след различен във втората половина на краткотрайното нареждане.

Реал и Чинандега също по този начин са в Топ 3 на отборите с най-слаби отбрани и упованията ни за идния дуел са, че ще станем очевидци на сериозен брой попадения.

Winbet предлага Super hot
залог за Реал Мадриз и Чинандега – да бъдат маркирани над 3.5 гола при повишен коефициент на 3.50 от стартов 2.90 .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР