Футболната звезда от близкото минало Мартин Петров, който миналата седмица

...
Футболната звезда от близкото минало Мартин Петров, който миналата седмица
Коментари Харесай

Зловещ удар по Мартин Петров! Любовницата му го ограбила с милионите!

Футболната звезда от близкото минало Мартин Петров, който предходната седмица подаде сигнал, че от банковите му сметки липсват близо 4 милиона лв., е станал жертва на дръзка финансова машинация от... личната си държанка. Това разкриват пред " Уикенд " източници от банката.

Точно по този начин - става известно, че Марто е бил в интимни връзки с банкерката Ирина Аткова, която от 8 месеца оперирала със спестяванията му.

" Петров е подписвал всички документи, а част от преводите са направени с електронния му автограф в " УниКредит Булбанк ". Ако не е желал да прави това, то е бил измамен. Имал е доверие някому и е подписвал документи, без да чете ", разясняват информатори на седмичника.

Източници на " Уикенд " прибавят, че поради любовната спекулация с банкерката брачната половинка на Марто - Ралица, го зарязала и с двете си деца се открила да живее в Лондон. 

" Мартин няма бракоразвод с жена си, само че двамата са в обтегнати връзки поради въпросната любовна история. Оше преди време Ралица предизвести мъжа си, че Ирина ще го ограби и ще го зареже. Уви, тя се оказа неприятен оракул ", разясняват близки до Мартин Петров.

 Той и банкерката, която сега работела в друга банка, били в леглото още от 2007 година. 

" Отрупваше я със скъпи дарове. Тя караше неповторимия му състезателен " Нисан " за 200 000 лв., носеше скъпи облекла и бижута, купени от Марто. Той дотолкоз и повярвал, че й поверил електронния си автограф и й е дал пълномощия да оперира вместо него с финансите му. Тя обаче съумя да го ограби и надали Мартин ще успее да получи парите си от банката - нищо че Ирина е била чиновник на " УниКредит Булбанк ", написа още изданието.
Коментарът на изпълнителния шеф на " УниКредит Булбанк " Левон Хампарцумян пред БЛИЦ - ТУК!
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР