Футболната звезда Кристиано Роналдо отрече да е укривал данъци. По-рано

...
Футболната звезда Кристиано Роналдо отрече да е укривал данъци. По-рано
Коментари Харесай

Никога не съм укривал нищо и се надявам на справедливо решение, заяви Роналдо

Футболната звезда Кристиано Роналдо отхвърли да е укривал налози. По-рано той се яви пред съда, с цел да даде показания по делото за укриване на 14.7 млн. евро.

" Испанските управляващи са осведомени в елементи всичките ми доходи, тъй като сме ги показали. Никога не съм крил нищо, нито съм имал желание да прикривам налози ", съобщи португалецът в послание до медиите.

" Винаги съм представял данъчните си заявления непринудено, тъй като считам, че всички би трябвало да заявяваме и плащаме налозите съгласно приходите си. Тези, които ме познават, знаят какво изисквам от моите счетоводители - всичко да е квалифицирано на деня и да е платено правилно, тъй като не желая проблеми ", добавя португалецът.

Според проверяващите сумата от 14.7 млн. евро е дължима върху имиджовите права на Роналдо в интервала сред 2011 и 2014 година Прокуратурата в Мадрид счита, че четирикратният притежател на " Златната топка " умишлено е укрил налози, като е употребявал сметка на Вирджинските острови, основана през 2010 година

 Никога не съм укривал нищо и се надявам на заслужено решение, съобщи Роналдо
© Reuters

В обръщението си Роналдо сподели, че сметката е открита още през 2004 година по съвет на юристите му от " Манчестър юнайтед ". Той дефинира този ход като нормален за Англия.

В текста се акцентира, че носителят на " Златната топка " е един от най-големите данъкоплатци измежду физическите лица в Испания. " Сега е моментът да оставим съдът да работи. Вярвам в справедливостта и се надявам, че и в този случай ще има заслужено решение ", съобщи Роналдо.

Португалецът добави, че повече няма да разяснява тематиката до излизането на правосъдното решение.

Според " Ас " в съда той е споделил на съдията Моника Гомес Ферер, че всичко това се случва поради името му.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР