Футболната звезда Диего Марадона обяви 10 000 долара награда за

...
Футболната звезда Диего Марадона обяви 10 000 долара награда за
Коментари Харесай

Марадона дава 10 000 долара награда за „убиеца“ си

Футболната звезда Диего Марадона разгласи 10 000 $ премия за информация, която ще му помогне да открие индивида, популяризирал слух за неговата гибел. Според слуха, именитият аржентинец е умрял след инфаркт.

Слуховете за гибелта на Марадона се появиха в медиите малко след мача сред Аржентина и Нигерия на 26 юни, когато футболната легенда трябваше да получи здравна помощ във ВИП ложите на стадиона в Санкт Петербург.

Човек, представящ се за аржентински публицист, след това разгласи в запис в приложението WhatsApp, че 57-годишният Марадона е умрял в болничното заведение от инфаркт, откакто опититите да бъдат възроден с адреналинова инжекция се оказали несполучливи.

Марадона персонално опроверга този слух в Instagram, заявяваки, че е бил прегледан от доктор и е бил посъветван да си тръгне по-рано от мача, само че той избрал да остане до неговия край.

Той също по този начин отдаде държанието си и метода, по който изглеждаше, на това, че консумирал прекомерно доста бяло вино в почивката сред двете полувремена.

Сега някогашният капитан на аржентинския народен тим наподобява съществено решен да стигне до дъното на историята с неговата гибел.

“Дадох указания за общественото обявяване на обстоятелството, че предлагам 300 000 песо (10 000 долара) на всеки, който може да даде истинна и точна информация за създателя на тези записи, ” съобщи юристът на Марадона Матиас Морла пред аржентинския вестник Clarin.

Към днешна дата за създателя на записите не се знае доста, като се изключи че е е говорел на испански език с аржентински акцент.

Фалшивите клюки за гибелта на Марадона са тормозили роднините и приятелите на суперзвездата. “Сестрите на Марадона чули новината и не могли да се свържат нито с мен, нито с брат си. Едната от тях припаднала, ” съобщи още юристът. “Не можем да подминем такива неща. ”

Диего Марадона взе участие с Аржентина на четири Световни шампионати, като печели шампионата в Мексико през 1986 година Впоследствие той бе треньор на тима в продължение на две години./ profit.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР