Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо заяви, че не е изненадан от

...
Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо заяви, че не е изненадан от
Коментари Харесай

Роналдо: Хората ме мислеха за изгубен след Манчестър Юнайтед

Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо съобщи, че не е сюрпризиран от забележителната 2023-а година, която приключи като голмайстор №1 и настоя, че към момента има какво да предложи от себе си.

Роналдо ще отпразнува 39-ия си рожден ден идващия месец, само че продължава да бележи постоянно с екипа на Ал Насър и Португалия, откакто означи 53 гола във всички шампионати предходната година.

Капитанът на Португалия подписа с Ал Насър като свободен сътрудник, откакто договорът му с Манчестър Юнайтед беше преустановен и от този момент означи 44 гола в 50 мача за арабския отбор. По-рано тази седмица той завоюва направи хеттрик от премиите на Globe Soccer, откакто завоюва в категориите Най-добър състезател от Близкия изток, премията Марадона за Голмайстор №1 през 2023-а година, както и премията за Любим състезател на почитателите.

Говорейки в изявление за португалското издание Record, Роналдо сподели, че към момента има какво да реализира в кариерата си, откакто тя беше сложена под подозрение поради скандалното му овакантяване на Манчестър Юнайтед.

„ Не съм сюрпризиран от равнището си, защото знам, че към момента имам доста какво да предложа. Знам, че мога да осигуря доста голове за Ал Насър и националния тим, тъй че беше необикновено в персонален проект да вкарам 54 гола. Ако се върнете обратно и видите какво се случи в Манчестър Юнайтед и националния тим, хората в действителност ме смятаха за изубен... Но истината е, че се концентрирах и имах страховит интервал в Ал Насър, по тази причина вкарах 54 гола “, показа Роналдо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР