Футболната съпруга с най-голям бюст в Англия - Алис Гудуин,

...
Футболната съпруга с най-голям бюст в Англия - Алис Гудуин,
Коментари Харесай

Футболната съпруга с най-голям бюст: Обичам да бъда отгоре /снимки/

Футболната брачна половинка с максимален бюст в Англия - Алис Гудуин, признава, че обича да командва парада. Независимо дали у дома или на мястото, където работи като модел.
„ Обичам да бъде от горната страна и да ръководя нещата. Но, несъмнено, постоянно се преценявам с хората към мен. И най-много с моя брачен партньор Джърмейн”, откровена е секси мацката, чийто горещи фотосесии карат и най-железните мъжки сърца да се разтуптят.
Алис имаше преди години доста къса връзка с Кристиано Роналдо, до момента в който той носеше екипа на Манчестър Юнайтед. После се залюби с някогашния футболист на Ливърпул Джърмейн Пенант. На Острова им предвидиха бърза разлъка, само че сгрешиха. Двамата заживяха щастливо, а през 2014 година се ожениха и са дружно и до през днешния ден.Преди месец обаче 35-годишният Пенант се озова в центъра секс скандал, поради който го изритаха от аматьорския Билърикей Таун.
„ Дейли Мейл” заяви, че надарената му брачна половинка попада във видео уеб страница за онлайн полови удоволствия.
Във видео, с което Алис рекламирала предлаганото, се появява и самият Джърмейн, което е ясно от характерните му татуировки, въпреки лицето му да остава прикрито.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР