Футболната съдийка Теодора Тодорова е изпратила докладна до президента на

...
Футболната съдийка Теодора Тодорова е изпратила докладна до президента на
Коментари Харесай

Монтанският футболен сексскандал стига до УЕФА и ФИФА?

Футболната съдийка Теодора Тодорова е изпратила докладна до президента на БФС Борислав Михайлов, разказвайки информация за половия тормоз, на който твърди, че я е подлагал ръководителя на Областния съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов.

Тя заяви още във фейсбук, че ще бъдат сезирани и етичните комисии на УЕФА и ФИФА. Тодорова е учудена от казаното от Бончо Генчев (председател на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново), че на този стадий Ангел Стоянов няма да бъде махан от пост, до момента в който обвиняванията й не бъдат потвърдени.

"Защо желаете от раз да се види всичко? Поетапно. След като има такива хора, които да постъпят по подобен метод, очаквате същите тези хора да си признаят и да не се скрият, а да кажат "Да, сгреших, отговорен съм ". Когато човек споделя истината няма по какъв начин да се обърка или уплаши от нещо, с изключение на от напън и корупция. Както съм казвала... има доказателства и очевидци. Другото е въпрос на безочливост, пари и връзки.

След като ръководителя на Зоналния Съвет на БФС във Велико Търново (б.р. - Бончо Генчев) съобщи, че Председателя на Оценка за съвместимост на БФС Монтана Ангел Стоянов няма да бъде отхвърлен от изпълняваната служба до изясняване на случая и, че господин Стоянов по никакъв метод не бил нарушил служебните си отговорности, с нас се свързаха още футболни персони от България и такива отвън страната, както и няколко неправителствени организации, защитаващи правата на дамите.

По тази причина с изключение на Докладната до ръководителя на Български Футболен Съюз Борислав Михайлов, и в тази ситуация българското законодателство не е само и водещо в задачите, които желая да реализира. С помощта на нагоре упоменатите ще бъдат сезирани етичните комисии на УЕФА и ФИФА и проблема ще бъде обсъждан и по техните етични правила, а това са правила, които БФС като техен член е длъжно да съблюдава.

Отделно от това неправителствени организации ще се занимаят с проявената полова дискриминация.

Недопустимо е господин Стоянов да не бъде отстраняван от поста си, при изискване че е декларирал, че ще завежда дело, а не е изключено очевидци по това дело да бъдат хора, които са подвластни от него ", написа Теодора Тодорова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР