Футболната програма за съботния ден вече започна с мачовете от

...
Футболната програма за съботния ден вече започна с мачовете от
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: Футболни прогнози на високи коефициенти за днес

Футболната стратегия за съботния ден към този момент стартира с мачовете от Първа лига, а ние ви представяме няколко пикантни футболни прогнози на високи коефициенти, които въпреки всичко попадат в графата " рискови ".
17:00 часа: Кеймбридж Юнайтед - Транмиър Роувърс
Отборите на Кеймбридж Юнайтед и Транмиър Роувърс се изправят един против различен в мач от 33-ия кръг на британската Лига 2. Домакините имат 15-тата най-хубава форма като хазаин в лигата, до момента в който Транмиър е 17-и при визитите си. В предходния конфликт сред двата отбора Кеймбридж сграбчи минимално триумфа с 1:0, само че този път чакам нискорезултатен мач сред двата отбора, като равенството е изцяло резонно.
Прогноза : Равенство (коефициент 3.45)

17:15 часа: Райо Велекано – Атлетико Мадрид
„ Дюшекчиите “ в никакъв случай не са се хвалели с разгромни победи, за разлика от своите съперници за купата, само че демонстрират необикновено неизменност в резултатите, което им носи триумфи в последните години. В последните си три мача столичани вкараха скромните четири попадения, като офанзивата на отбора несъмнено не се намира в оптимална форма. Ако погледнем към последните два мача сред Атлетико и Райо, то ще забележем… единствено два гола и две победи за мадридчани (1:0, 1:0). Очертава се нов сложен мач, който може и да бъде извоюван от гостите, само че то ще бъде с най-малък резултат.
Прогноза : Под 1,5 гола (3,15 коефициент), а по-рисковият залог е прецизен резултат 0:1 за Атлетико (5,80 коефициент)

19:00 часа: Каляри - Парма
Каляри се показва едва в последния месец, а в последните си 10 мача тимът е записал единствено една победа. " Пармалатите " в това време се носят високо, най-много в гостуванията си, акто новакът записва 2 победи и тъждество (3:3 против Ювентус) в последните си 3 визити. Каляри има единствено две поравения вкъщи, до момента в който Парма има 5 победи отвън дома. Мачът ще е извънредно любопитен, като равенството наподобява най-сигурният краен излаз.
Прогноза : Равенство (3.40)
Общият коефициент, който се получава от 3-те оферти, е 36.94. Предложението ни е да играете мачовете поотделно, като може да се опита и система " трикси ". Ако нямате регистрация на 7777.bg, възползвайте се от 100%
бонус първи депозит (18+) .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР