Футболната планета не спира да се върти, а любителите на

...
Футболната планета не спира да се върти, а любителите на
Коментари Харесай

Как да използваме Sesame бонус за спортни залози?

Футболната планета не стопира да се върти, а феновете на прогнози непрекъснато търсят благоприятни условия да покажат умеенето и инстинкта си при залаганията. Вариантите могат да бъдат стотици по време на уикенда, като даже по време на празниците се най-популярната игра на света продължава да има интензивност най-малко в няколко точки по света. Бет фанатиците търсят и екстравагантни дуели и шампионати, изключително в случай че желаят да се възползват от най-актуалните предложения.
Къде откриваме многообразие от промоции? Един от по-новите
букмейкъри на пазара Сезам предлага бонус , който може да се употребява в разнообразни посоки при спортните залози. Оферти при предвижданията за футбол, тенис, баскетбол и други дисциплини се оферират освен на нови клиенти, само че и на постоянните консуматори на онлайн платформата. Условията в обособените бонус схеми се разграничават, като при някои от тях се прибавят заеми за игра, а при други се “помпа” облагата.
С какво започват новите консуматори?
Това е въпрос, който вълнува всички, които към момента се двоумят дали да се записват и да се възползват от Сезам bonus sport. Офертата за нови клиенти в една от най-модерните платформи у нас планува 100-процентова добавка към началния депозит в размер до 150 лв.. Това значи, че в случай че сътвори профил в системата и направи такава вноска или по-малка, потребителят ще получи като добавка същата сума под формата на заеми за
залагане. Те не могат да се изтеглят, преди да се извърши изискването за разиграване. А то гласи, че спортният бонус би трябвало да се разиграе в 7-кратен размер, като по това число се умножи сборът на депозита и спомагателната сума. Само прогнози на събития с коефициент от 1.60 нагоре се признават за приплъзване, като то би трябвало да се реализира в границите на 30 дни.
Като цяло стартовата оферта на Сезам не е лесна за осъществяване, само че това се отнася за
бонусите за нови клиенти от този вид като цяло. Наскоро записаният консуматор би трябвало да запише забележителна сполучлива серия, с цел да обърне заемите за игра в действителни пари.
Коефициентите летят нагоре
Това е една от най-популярните промоции на Сезам за спортни
залози. Практически всеки букмейкър сортира съответни и акумулира селекции от тях, като дава специфични оферти на потребителите. При тях се дават повишени коефициенти, само че единствено за избран интервал от време и за тъкмо тези неща, които са закрепени в изискването на залога от компанията. Офертата не е за изпускане, защото тук няма условие за разиграване - има ли облага, тя неотложно се трансферира в изтегляемия баланс.
Колонката постоянно носи по-висока възвръщаемост
Букмейкърът планува специфична оферта за феновете на множествените
залози. За прогнози в колонка с най-малко три селекции се планува добавка от 3 до 50% според на броя на събитията, които вземат участие. Всяка от селекциите би трябвало да бъде с коефициент най-малко 1.30, като процентите се начисляват върху чистата облага. Отново няма условие за разиграване - каквото е извоювано, влиза в салдото на потребителя, от който може да се тегли.
По създание самите промоции са разнообразни, а това, което ги сплотява, е, че като цяло облагодетелстват сполучливите играчи. А точно те търсят най-големите провокации в тиража.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР