Футболната обсерватория CIES“ обобщи данните на InStat, за да класира

...
Футболната обсерватория CIES“ обобщи данните на InStat, за да класира
Коментари Харесай

Родното първенство отново на дъното

Футболната обсерватория „ CIES “ заключи данните на InStat, с цел да класира 74 лиги по света съгласно броя голови благоприятни условия приблизително на мач, записани през настоящата календарна година.

Германската Бундеслига води в класацията с 12,96 шанса на дуел, до момента в който бразилската Серия Б е на противоположния край със приблизително една трета по-малко голови благоприятни условия на среща (8,41).

В това отношение efbet Лига е на трето място, само че в обратна посока.

Единствените две шампионати, които са с по-слаб индикатор от българското са Серия Б на Бразилия и Висшата лига на Украйна.

В  efbet Лига головите ситуации средно на мач са 8,65.

Германската Бундеслига е най-добре класираната лига от топ 5 на шампионатите във връзка с голове приблизително на мач – 3,04. В този случай най-вече попадения се осъществят във втората швейцарска дивизия – 3,38.

Най-добрият индикатор отвън Европа е регистриран в Австралия (3,04).

Девет лиги отвън Европа са измежду единадесетте, записали най-слаби стойности, а още веднъж българското и украинското състезание са единствените изключения. В България междинния индикатор за голове на мач е 2,46.

Класирането е много по-различно, като се има поради междинният брой голове от дузпи приблизително на мач. В efbet Лига те са приблизително по 0,22.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР