Футболната мъжемелачка Кати Прайс-Джордан, отново е в устите на всички

...
Футболната мъжемелачка Кати Прайс-Джордан, отново е в устите на всички
Коментари Харесай

Кати Прайс-Джордан търси професионален ловец на духове

Футболната мъжемелачка Кати Прайс-Джордан, още веднъж е в устите на всички в Англия. Този път сексбомбата не притегли вниманието с следващия си мъж или разголена фотосесия, а с едно самопризнание.

Тя търси професионален ловджия на духове. Причината е, че съгласно Джордан в къщата й се спотайват куп призраци. В предаването, на което е водеща, мадамата предложения Лий Робъртс, един от водещите паранормални следователи в Обединеното кралство, да й помогне да се оправи с казуса си, написа в. "България през днешния ден ".

Специалистът разкри, че й е обяснил по какъв начин да употребява профилирано съоръжение за следене на призраци. Целта била да проучат духа или духовете, защото не били наясно какъв брой тъкмо са. Двамата още не са стигнали до умозаключение по какъв начин да решат казуса.

Самата Джордан призна, че е виждала по какъв начин разнообразни неща в дома й се движат сами, както и сенки. Тя разкри, че съгласно нея духовете са привлечени от нейната "аура ". Сексбомбата страда от паранормална активност в продължение на 20 години.

"Повечето от моите къщи са населявани от духове - безапелационна е Джордан. - Те споделят, че повода съм аз. Имам аура към мен. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР