Футболната легенда Петър Курдов бе арестуван за 24 часа, след

...
Футболната легенда Петър Курдов бе арестуван за 24 часа, след
Коментари Харесай

Ексклузивно: Петър Курдов пред Марица: Не съм удрял никого...

Футболната легенда Петър Курдов бе задържан за 24 часа, откакто бе упрекнат в посягане над възпитаници от ромски генезис.

" Марица " го потърси за коментар, с цел да показа и своята позиция за случилото се през вчерашния ден.

" Не съм удрял никого. Обвиненията по отношение на мен са безпочвени и имам очевидци, които ще потвърдят това. На мен не ми беше дадена думата да приказвам, а това право имаха единствено ромчетата. Утре ще отида със очевидците в Трето районно, с цел да кажат истината ", уточни Курдов пред " Марица ".

Той уточни, че регионът към гимназията се е трансформирал в котило на роми, които вършат мизерии още от сутринта. Там било затрупано от цигари, опаковки от бира и всевъзможни други отпадъци. Сбирките на хлапета там се били трансформирали в всекидневие.

" С моя съседка облагородяваме пространството пред два блока. А тези деца късат от цветята, тъпчат ", сподели още Курдов.

Бившият футболист добави, че ромчетата чупят пейки, а възрастните хора ги е боязън да излязат и да се събират начело. По думите му, виждат единствена отбрана от тези произволи в негово лице. Възникнала е концепция съседите да провеждат подписка, с цел да се вземат ограничения.

" След случката попитах служителя на реда сякаш битото дете дали има външни белези, следи от удари. Аз имах запервена буза. Надхвърли ми се изрусен ром с псувни и експанзия ", добави Курдов.

Футболната легенда бе безапелационен, че няма да остави нещата по този начин и ще потвърди правотата си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР