Футболната легенда Пеле вече се възстановява от операция за премахване

...
Футболната легенда Пеле вече се възстановява от операция за премахване
Коментари Харесай

Пеле: Готов съм да играя 90 минути и с продължения

Футболната легенда Пеле към този момент се възвръща от интервенция за унищожаване на израстък от дебелото черво и даже съобщи, че към този момент е "настроен да играе 90 минути плюс продължения ", написа БГНЕС.
В началото на този месец лекарите откриха израстък в дебелото черво на Пеле по време на рутинна инспекция. Футболисът бе опериран в болница "Алберт Айнщайн " в Сао Пауло.
Вчера той бе изписан от интензивното поделение на лечебното заведение, само че остава под лекарско наблюдаване.
"Приятели, това известие е към всеки от вас. Не си помисляйте и за момент, че не съм прочел хилядите прелестни известия, които получавам. Големи благодарности на всички вас, които отделихте минутка от деня си, с цел да ми изпратите положителна сила. Любов, обич и обич! Вече напуснах интензивното поделение и съм в стаята си. Всеки ден съм по-щастлив и с въодушевление да играя 90 минути плюс продължения. Скоро ще бъдем дружно! ", написа Краля на футбола в Инстаграм.
Пеле е единственият футболист в историята, който е ставал международен първенец три пъти - през 1958, 1962 и 1970 година, като той е и голмайстор номер 1 в историята на Бразилия със 77 гола в 92 мача.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР