Футболната легенда Пеле остава в стабилно състояние и се повлиява

...
Футболната легенда Пеле остава в стабилно състояние и се повлиява
Коментари Харесай

Силен съм, да гледам мачовете на Бразилия ми дава енергия: Пеле

Футболната легенда Пеле остава в устойчиво положение и се повлиява от лекарските грижи. Това оповестиха от болничното заведение в Сао Пауло, където е настанен 82-годишният някогашен футболист.

В събота се появиха тревожни информации за Едсон Арантес до Насименто, както е цялостното име на именития състезател. Медиите в Сао Пауло оповестиха, че Пеле е под палиативни грижи, откакто тялото му е спряло да реагира на химиотерапията.

" Приятели, желая да успокоя всички и да останете положителни. Силен съм и с доста вяра. Следвам лекуването си както нормално. Имам огромна религия в Бога и всяко обръщение на обич, което получавам от вас по целия свят, ме зарежда с сила. И да виждам Бразилия на международното състезание по футбол също ", гласи известие в Инстаграм оповестено от екип на звездата.

От болница Алберт Айнщайн в Сао Пауло оповестиха, че Пеле е с респираторна зараза.
" Той се повлиява добре от лекуването на респираторна зараза, не се следи утежняване през последните 24 часа ", оповестиха лекарите.
Легендарният бразилски футболист претърпя интервенция поради израстък на дебелото черво през септември предходната година.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР