Футболната легенда и кандидат за президент на Испанската федерация -

...
Футболната легенда и кандидат за президент на Испанската федерация -
Коментари Харесай

Икер Касийяс предложи Ла Лига да се поднови след 3 или 4 месеца

Футболната легенда и претендент за президент на Испанската федерация - Икер Касийяс, счита, че не би трябвало да се бърза с подновяването на Примера. Сан Икер направи предлагането към президента на Ла Лига Хавиер Тебас в обществените мрежи. Вратарят на Порто предложи шампионатът бъде рестартиран след " три или четири месеца " и да завърши през декември.

" Как ще решиш датите в европейския футбол? Ще анулираш сезона? Ще удължиш на шампионата до края на календарната година? Ако всичко е наред, след 3-4 месеца може да се доиграят мачовете и финалите за Купите, ШЛ и ЛЕ да бъдат през декември. Следващото Световно състезание е през ноември 2022 година. Има аргумент ", написа Икер.

Тебас не закъсня с отговора: " Вече са разисквани нови дати, които ще ни разрешат да приключим сезона. Да забавим края и да приключим сезона в края на годината значи да загубим сезона. Какво ще стане с договорите за телевизионно лъчение, които са подписани за сезони напред. Това са милиарди евро ". Ла Лига 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР