Футболната легенда дойде за първи път в Ловеч и първата

...
Футболната легенда дойде за първи път в Ловеч и първата
Коментари Харесай

Димитър Бербатов посети Ловеч, срещна се с кмета и футболни деятели

Футболната легенда пристигна за първи път в Ловеч и първата му среща на 2 юни бе с кмета Корнелия Маринова. Гостът се заинтересува по какъв начин общината подкрепя всеобщия спорт измежду децата, каква е базата в учебните заведения.
Кметът Корнелия Маринова, която преди актуалната служба беше шеф на учебно заведение, описа за своя опит с футболната школа на Литекс и с възпитанието на младите спортни гении. В срещата взе присъединяване и заместник-директорът Венцислав Христов, в чийто сектор са образованието, културата, туризма, спорта, опазването на здравето и обществените действия.
След срещата в община Ловеч претендентът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов имаше диалог с футболни деятели от област Ловеч и Плевен във връзка идния конгрес. Срещата се състоя в една от залите на Градския стадион.
„ На срещата ще изложа своята стратегия, ще чуя проблемите на място и всичко това ще е в разговор “, показа желанието си Бербатов. „ Старая се да дам вяра за смяна, която би трябвало да стане в името на децата на България “, добави някогашният голмайстор на .
Междувременно Борислав Михайлов дефинитивно беше приет за президент на БФС ( ).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР