Футболната легенда Дейвид Бекъм е във война със съседите си.

...
Футболната легенда Дейвид Бекъм е във война със съседите си.
Коментари Харесай

Съседи подадоха жалба срещу Бекъм заради разширяване на имот

Футболната легенда Дейвид Бекъм е във война със съседите си. Причината е желанието на семейство Бекъм да разшири изкуственото езеро в своя парцел в Котсуолдс. Комшиите на звездната фамилия се тормозят, че на водния обект ще бъдат употребени моторни лодки.

По-рано през годината Бекъм получи позволение да си построи езеро. Сега обаче е изискал то да стане по-голямо и в него да бъде изработен остров. Това обаче срещнало неодобрението на съседите, а единият даже подал тъжба в Общинския съвет на Западен Оксфордшир.
Вижте тази обява в Instagram.

„ Страхувам се, че желанието му да усили езерото ще сътвори заплаха за наводнение на цялата околност. Освен това имам подозрение, че скоро може да стартират да се употребяват и моторни лодки и да смущават спокойния ни живот. Аз съм срещу новите проекти на Бекъм “, написа в жалбата.

Още първичното желание на Дейвид Бекъм и фамилията му срещнаха отрицание на съседите, които твърдяха, че е безсъдържателност да се строи изкуствено езеро и това ще унищожи обичайния образ на местността. Въпреки това някогашният британски национал получи позволение за градежа.

Сега обаче звездното семейство е поискало да усили размера от 2976 кв. метра на 4170 кв. метра. Така изкуственият водоем с форма на бъбрек ще бъде с размери от 102 метра в най-дългата си част и 55,5 метра в най-широката. Освен това островът ще бъде 17х8 метра.
Вижте тази обява в Instagram.

Дейвид Бекъм не е единствената звезда в региона, която получава враждебно отрицание от страна на съседите си. Бившият английски министър председател Дейвид Камерън срещна опозиция на желанието да си построи басейн в границите на личната си плантация в Котсуолд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР