Футболната федерация на Саудитска Арабия (SAFF) разследва очевидно неприличен жест,

...
Футболната федерация на Саудитска Арабия (SAFF) разследва очевидно неприличен жест,
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо „е разследван от ФА на Саудитска Арабия“ след неприличен отговор на скандиранията на Лионел Меси

Футболната федерация на Саудитска Арабия (SAFF) проверява явно непристоен жест, изработен от Кристиано Роналдо в неделя.

39-годишният Роналдо подвигна ръката си напред пред региона на таза, откакто означи при успеха на Ал-Наср с 3-2 като посетител против Ал-Шабаб. Виковете на името на Лионел Меси се чуха от почитателите на домакините, на което Роналдо наподобява реагира, като направи жест в тяхна посока.

Меси и Роналдо несъмнено имаха най-голямото персонално съревнование във футбола напоследък и бяха считани за като най-хубавите двама футболисти на планетата, до момента в който Роналдо играеше за Реал Мадрид, а Меси представляваше Барселона - горчивите противници на Мадрид. Сега Меси играе за Интер Маями в Съединените щати.

Роналдо постоянно е удрян с крясъци „ Меси “ от противникови почитатели и търпението му е било подложено на тестване в предишното. В случай, който не е обвързван с Меси, наподобява, че Роналдо го хвана за гениталиите, до момента в който вървеше към тунела след провалянето с 0:2 о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР