Футболната асоциация на Англия води преговори с УЕФА за възможността

...
Футболната асоциация на Англия води преговори с УЕФА за възможността
Коментари Харесай

Англия иска Евро 2020 само за себе си, вече преговаря с УЕФА

Футболната асоциация на Англия води договаряния с УЕФА за опцията Евро 2020 да се организира напълно на територията на Англия. Както е известно, форматът на шампионата, от който европейската централа публично не се отхвърля за момента, планува шампионата през идващото лято да се организира в 12 разнообразни града. Тази организация обаче наподобява все по-сложна на фона на нестихващата пандемия. От ФА и УЕФА отхвърлят да признаят, че сходни диалози се водят, само че " Дейли Мейл " твърди, че източници от Англия и Швейцария удостоверяват информацията.

Русия също води такива диалози с УЕФА, само че съгласно британските медии шансът Евро 2020 да се организира напълно там е незабележим. От ФА чакат решението да бъде взето до два месеца.

В Англия към момента чакат новините към идното излизане на подобаваща ваксина против COVID-19, само че очакванията са, че през лятото ще има аудитория, въпреки и евентуално стадионите да не бъдат запълнени с целия си потенциал. Работи се и върху вид всички почитатели, които желаят да посетят дуелите, да бъдат проверявани с бързи проби в центрове, които се намират наоколо до стадионите. Тези, чиито резултати са негативни, ще могат да гледат мачовете онлайн.

Двубоите от Група D, в която са Англия и Шотландия, по този начин или другояче по стратегия ще се изиграят на " Уембли " и " Хемпдън Парк ". Уелс пък може да семейства в Кардиф, макар че града не е в листата с домакини съгласно сегашния формат на Евро 2020.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР