Футболната асоциация на Англия обяви, че ще разследва инцидентите по

...
Футболната асоциация на Англия обяви, че ще разследва инцидентите по
Коментари Харесай

В Англия разследват Джордан Хендерсън заради расистки реплики към играч на Арсенал

Футболната асоциация на Англия разгласи, че ще проверява случаите по време на вчерашния конфликт сред Арсенал и Ливърпул (3:2). Страстите се нажежиха, когато през второто полувреме основният арбитър Майкъл Оливър отсъди дузпа в интерес на домакините, която провокира неодобрение измежду играчите на мърсисайдци.

Напрежението ескалира, откакто капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън репликира бранителя на " артилеристите " Габриел Магаляеш, който определно се разгневи на думите на британския национал.

Полузащитникът Гранит Джака също се намеси, с цел да успокои и  подкрепи  своя съотборник. Главният рефер Майкъл Оливър пък се насочи към скамейката и на двата тима, защото искаше да обясни обстановката на мениджърите, които гледаха с неразбиране.

На този стадий липсва официална информация за това какво е споделил Хендерсън на бразилеца. Пресата на Острова обаче единомислещо настояват, че халфът на Ливърпул е отправил засегнатост на расистка основа към Габриел. Ако това е истина, то Хендерсън може да бъде тежко охулен. 
 Ван Дайк подсмърча: Всички сме човешки същества
Ван Дайк подсмърча: Всички сме човешки същества

Ливърпул загуби поредна борба във Висшата лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР