Футболна легенда №1 на Ботев и сред най-големите на България

...
Футболна легенда №1 на Ботев и сред най-големите на България
Коментари Харесай

Пловдив Прес: Чико Дерменджиев изпадна в кома

Футболна легенда №1 на Ботев и измежду най-големите на България въобще - Динко Дерменджиев-Чико, е в доста тежко здравословно положение. Участникът на три международни шампионати е в кома, разкриха близки на рекордьора по голове за " канарчетата "   " ПловдивПрес ".

``
реклама

 

Шампионът с Ботев от 1967 година е на изкуствено дишане, лекарите от МБАЛ " Свети Георги " вършат всичко допустимо за възобновяване му. Легендарният футболист от много време има здравословни недоволства. Със притеснение на гърлото, със сърцето (преди няколко години му сложиха стент) и с дробовете.

Припомняме, че преди към месец Динко бе приет в болница по неотложност в МБАЛ " Свети Георги ", откакто по време на раздумка с други футболни величия ненадейно се почувствал зле. Явно положението му е било нормализирано единствено краткотрайно и в този момент Чико отново внезапно се влошил.

В последно време Дерменджиев е доста покрай обичания Ботев. Често можеше да бъде видян в базата на " канарчетата " в Коматево, където даваше скъпи препоръки на Николай Киров-Белия и футболистите на " жълто-черните ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР