Футболистите трябва да мислят за утрешния мач, да играят добре

...
Футболистите трябва да мислят за утрешния мач, да играят добре
Коментари Харесай

Стоилов: Отдавна съм взел моит | BGNES

" Футболистите би трябвало да мислят за утрешния мач, да играят добре и да спечелим. Това е най-важното нещо, което би трябвало да се случи. Искам да спечелим мача с Локомотив, да играем добре, да радваме хората, след 24 часа ще разберете всичко, не е толкоз надалеч. Ще чуете на следващия ден, моите решения от дълго време съм ги взел. Не значимо аз какво решение ще взема, а Левски да играе добре и ще завоюва. Това разгласи треньорът на Левски Станимир Стоилов ден преди мача с Локомотив София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Вчера стана ясно, че изпълнителният шеф на " сините " Ивайло Ивков ще бъде освободен от поста, а Стоилов ще разгласи дали остава на " Герена " или се потегля след дуела с " железничарите " от 25-ия кръг на Първа лига, който ще се играе на следващия ден от 20:00 часа. " Доколкото всички хора ме познават, аз взимам решение, което е най-хубаво за работата в Левски, не върша взаимни отстъпки с никого. Аз постоянно съм бил независим, пришиваха ме към Сираков, към почитателите, в този момент към Ивков. Доста ме разчлениха, аз съм самичък един човек, който се е борил за правдата и истината. Ще взема решението, което е най-правилно за бъдещето на Левски. За мен истината би трябвало да се пази, тя рано или късно се пази. Мисля, че бъдещето на Левски е извънредно ярко, бяхме под дъното, в този момент към този момент се качихме на първокачествен път, следва да се качим на автомагистрала. Левски има основа, има играчи, които костват пари, щом спорим дали състезател коства 4 или 5 милиона, значи работата в клуба е добра ", разяснява Стоилов през днешния ден.

" Локомотив играе извънредно проведено и дисциплинарно във фаза отбрана, рисков е на контраофанзива и е сложен за победа. Успяха да реализират две победи в столично дерби в последните два мача, заслужава нашето почитание. На футболен език, имаме какво да им връщаме, тъй като преди два месеца те ни победиха в " Надежда ". По-важно е да настроя моя тим, да намерим нашите решения в офанзива и отбрана, с цел да можем да радваме последователите и играчите да оставят душа и сърце за Левски. Ако това го създадат и не завоюват, нашите последователи постоянно схващат ", добави той.

" Преди две години Тити, преди да даде акциите на Сираков, предложи на мен да ги даде, само че аз му споделих, че нямам пари и опция да устоявам този клуб ", разкри Стоилов след появилите се информации, че почитателите на отбора желаят точно той да получи акциите на клуба. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР