Футболистите ще подходят сериозно към двубоя и няма да има

...
Футболистите ще подходят сериозно към двубоя и няма да има
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Взимаме двубоя срещу Танзания сериозно, няма да има много промени в състава

" Футболистите ще подходят съществено към дуела и няма да има доста промени в състава от последните два мача. Всички са здрави, като се изключи отпадналите наложително. "


Това съобщи треньорът на националния тим по футбол Илиан Илиев на конференция в Баку. Утре лъвовете играят против Танзания в първия си дуел от шампионата FIFA World Series.

Гледахме техни мачове и се запознахме с тях. Те не са известни на публиката в Европа, само че за тях това е опция да се " покажат ", тъй като множеството чакат трансфер в Европа ", изясни Илиев.

Той уточни, че футболистите ще подходят съществено към дуела и няма да има доста промени в състава от последните два мача.

" Трябва да покажем по-добро лице. Според системата на тима сме осведомени по какъв начин можем да реагираме при всяка обстановка ", акцентира националния селекционер.

" Въпросът за мотивацията изобщо не би трябвало да е на дневен ред. Африканците играят повече на инстинкт, не са подредени по този начин добре като европейските тимове, само че не би трябвало да разчитаме на това. Важно е да излезем да покажем добра игра и да победим ", сподели още Илиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР