Футболистите от Премиършип ще трябва да покрият лицата си като

...
Футболистите от Премиършип ще трябва да покрият лицата си като
Коментари Харесай

Ето конкретните мерки за подновяването на Висшата лига

Футболистите от Премиършип ще би трябвало да покрият лицата си като част от новите правила за безвредно завръщене към пълноценни тренировки.

В петък клубовете от Висшата лига ще обсъдят „ Проект Рестарт “ и методите, по които сезонът в Англия вероятно ще бъде възобновен. Предложенията бяха изпратени от футболния шеф на Висшата лига Ричард Гарлик, само че завръщане към тренировки ще се случи единствено при утвърждение от държавното управление. Плановете включват тестването на всички играчи и съдии 48 часа преди завръщане към тренировки, като те ще бъдат тествани и за възможни респираторни проблеми, свързани с ковид.

Сред останалите оферти са:
Всички футболни топки, греди, ъглови флагчета и друго съоръжение ще бъдат дезинфектирани преди и след приложимост от личния състав, носещ персонално защитно съоръжение. Играчите да носят маски от самото начало Колите да бъдат паркирани през три места пространство Без разтривки, в случай че не са утвърдени от клубния доктор Течностите да бъдат оставени на тъкмо избрани места Посещаване на подготвителния блок единствено за тоалетна Първоначално по петима играчи на подготвителна група 15 минути време за загрявка 75 минути подготовка на дребни групи 15 минути възобновяване Забранено е плюенето по терена от играчи и личен състав

На клубовете ще бъдат показани и оферти за тестване на играчи и съдии най-малко по два пъти на седмица, още веднъж с утвърждението на държавното управление. Предложенията бяха изпратени от медицинския консултант на Премиършип доктор Марк Жилет след консултация с други европейски шампионати, в това число Ла Лига в Испания и Бундеслигата в Германия.

Но тестването ще се прави единствено и само, в случай че не компрометира тестването на здравни лица по време на пандемията от COVID-19. Тестовете ще бъдат платени от Висшата лига и частно обезпечени, тъй че да не бъдат взимани от ресурсите за потребностите на обществените здравни управляващи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР