Футболистите от националните отбори на Англия и Австралия ще носят

...
Футболистите от националните отбори на Англия и Австралия ще носят
Коментари Харесай

Англия и Австралия ще играят с черни ленти

Футболистите от националните тимове на Англия и Австралия ще носят черни ленти по време на приятелския мач между тях в памет на жертвите от спора в Израел и Палестина.

Футболната асоциация на Англия (ФА) удостовери проектите си да отдаде респект, откакто беше подложена на напън да освети арката на " Уембли " в цветовете на израелския байрак след офанзивите на бойците от Хамас, последвани от израелска бомбардировка на линията Газа.  

" В петък вечер ще си спомним за почтените жертви на събитията в Израел и Палестина. Нашите мисли са с тях, техните фамилии и другари. Ние поддържаме хуманността и прекратяването на гибелта, насилието, страха и страданието. Футболистите на Англия и Австралия ще носят черни ленти по време на мача си на стадион " Уембли " и също по този начин ще има интервал на безмълвие преди началото на дуела ", декларират от ФА.

В изказването се прибавя, че флагове и всевъзможни други национални знаци, които не са свързани с Англия или Австралия, няма да бъдат позволени на " Уембли " в петък вечер./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР