Футболистите на ЦСКА се разминаха без глоби след загубата с

...
Футболистите на ЦСКА се разминаха без глоби след загубата с
Коментари Харесай

Няма да има глоби в ЦСКА за загубата от Ботев

Футболистите на ЦСКА се разминаха без санкции след загубата с 0:2 от Ботев (Пловдив). Напоследък " алените " бяха влезнали в неприятна серия на наказания, наложени от управлението, като на играчите и треньорите им беше бръкнато в джобовете след издънките с Локо (Сф) (1:1) и Царско село (0:0). Особено огромни бяха санкциите след срама на " Армията " с трупата на Стефано Макопи, която обаче взе точки и от Лудогорец единствено няколко дни по-късно.

Причината след загубата от Ботев (Пд) да няма наказания, се крие в това, че от тимът на Стойчо Младенов имаше доста заболели футболисти, а също така посещение на третия в класирането не е в графата " наложителни ", написа " Блиц ".

Спортно-техническото управление на ЦСКА е на мнение, че за бъдеще колкото по-голяма е издънката, толкоз по-големи ще са санкциите. Възможно е да се стигне до глоба, която обгръща 90% от месечното заплащане на треньорския щаб и футболистите.

След паузата на шампионата поради националните тимове ЦСКА приема Берое на своя стадион в " Борисовата градина ". Шампионатната среща ще се състои на 3 април. " Армейците " изостават с 9 точки от водача Лудогорец и възможностите им за купата понижиха доста.
 ЦСКА: Данаил Ганчев беше на своето място в офиса, не при Изпълкома
ЦСКА: Данаил Ганчев беше на своето място в офиса, не при Изпълкома

" Отново дезинфорчация "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР