Футболистите на ЦСКА продължават да се готвят на клубната база

...
Футболистите на ЦСКА продължават да се готвят на клубната база
Коментари Харесай

ЦСКА се готви за Царско село в снега на Панчарево

Футболистите на ЦСКА не престават да се готвят на клубната база в Панчарево за идното домакинство на Царско село от 23-ия кръг на Първа лига.

Полузащитникът Федерико Варела стартира да наваксва изгубеното време след лекуване на травма и взе участие в огромна част от подготвителния развой на тима. Напълно възобновени към този момент са и Браян Морено и Маурисио Гарсес, които упражняват на цялостни обороти дружно с останалите си съотборници.

Снежните тренировки в полите на Витоша пропусна капитанът Юрген Матай, който е обособен от тима. Нидерландският бранител се възвръща от удара в ухото, който получи в края на мача с Левски (0:0), и ще почива няколко седмици.

Иван Турицов също получи отмора и последните два дни се готви на омекотен режим след недоволствата за болки в аддуктора.

Други отсъстващи от заниманията бяха нападателят Ахмед Ахмедов и бранителят Асен Дончев, които към момента се възвръщат след вирусно заболяване. Очаква се двамата да стартират още веднъж да се готвят с тима още през днешния ден или в околните няколко дни.

Мачът с Царско село е в събота (12 март) от 17:30 ч. на стадион „Българска армия“. .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР