Футболистите на ЦСКА нямат време за губене и от ранни

...
Футболистите на ЦСКА нямат време за губене и от ранни
Коментари Харесай

Няма време за празненства, ЦСКА се готви за дерби

Футболистите на ЦСКА нямат време за губене и от ранни зори започнаха подготовка за идния мач с Левски. В събота "червените " се постановиха с 5:1 над Верея, само че дербито чука на вратата.

Двубоят от 30-ия кръг на Първа лига е в сряда от 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски ". Срещата ще се излъчва директно по DIEMA SPORT , както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY . Също по този начин можете да я наблюдавате онлайн в GONG.BG и на честотите на Дарик радио .

Белчев: Ще се оправяме с тези, с които разполагаме

Пропусналите мача с Верея Кирил Десподов, Едвин Джеси, Георги Китанов и Жан Бланко упражняваха по самостоятелна стратегия. Все още не е ясно дали Стамен Белчев ще може да разчита на тях за идния конфликт.

Както Ви информирахте в събота, Десподов може да пропусне остатъка от сезона, откакто е минал медицински прегледи и му е била направена фотография в "Пирогов ". Според лекарското умозаключение, той няма да може да тренира пълноценно най-малко още три седмици, което дружно с възможния интервал за възобновяване по-късно съвсем несъмнено значи, че той няма да може да играе за “червените” до края на акцията.

Десподов навън за ЦСКА до края на сезона?

Добрата вест за "червените " е, че за Левски в групата ще се завърне Фернандо Каранга, който изтърпя своите 2 мача от наказването. Двубоят обаче пропуща Александър Дюлгеров, откакто през вчерашния ден получи пети жълт картон от старта на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР