Футболистите на Тотнъм са провели среща президента на клуба Даниел

...
Футболистите на Тотнъм са провели среща президента на клуба Даниел
Коментари Харесай

Президентът на Тотнъм провел разговор с играчите след разгрома от Нюкасъл

Футболистите на Тотнъм са провели среща президента на клуба Даниел Леви след провалянето с 1:6 против Нюкасъл във Висшата лига в края на предходната седмица, съобщи нападателят на " шпорите " Хари Кейн. След края на този дуел краткотрайният управител на лондончани Кристиан Стелини беше уволнен, а мястото му беше заето от Райън Мейсън. 

" Президентът изиска среща с нас, само че няма да разясня казаното. За него беше значимо защо сме си мислели в оня мач. Очевидно визията ни се дължи главно на загубата, само че и поради други мачове. Беше почтен диалог за това къде се намираме и какво желаеме да реализираме ", разяснява Кейн.

Късно нощес столичани приключиха наедно 2:2 вкъщи против Манчестър Юнайтед, откакто изоставаха с 0:2 на личен терен. Тотнъм се намира на пето място в класирането във Висшата лига и в неделя гостува на Ливърпул. Лондончани съвсем напълно изгубиха шансове за класиране в Шампионската лига, а в четвъртък публиката на " шпорите " стачкува против клубния президент Даниел Леви.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР