Футболистите на Спартак Москва са влезли със страх в двубоя

...
Футболистите на Спартак Москва са влезли със страх в двубоя
Коментари Харесай

Карера след унижението: Разочарован съм, защото очаквах съвсем различен мач

Футболистите на Спартак Москва са влезнали със боязън в дуела с Ливърпул и това е главната причина за тежкото им проваляне с 0:7, счита старши треньорът на съветския отбор Масимо Карера. Спартак се нуждаеше от победа в последния си мач от Шампионската лига, само че вместо отборът инкасира най-тежкото проваляне за съветски клуб в историята на евротурнирите.
Spartak manager Massimo Carrera: “I don't want to say we should have won but our performance showed we lacked quality. It proves we are not trained for the Champions League level. It's a hard result to take, I've never had a result like this. We have to treat it as a lesson. " pic.twitter.com/nLezunlcJE
— Anfield HQ (@AnfieldHQ) December 7, 2017

" Не мога да си обясня тази загуба. Излязохме на терена, само че Ливърпул ни превъзхождаше във всички съставни елементи. Това явно потвърждава, че Спартак към момента не е подготвен за такива огромни мачове. За да имаме шансове в такива мачове, би трябвало да имаме спортна завист, да имаме качество, а играхме без яд, като че ли се страхувахме от Ливърпул. Разочарован съм, тъй като чаках напълно друг мач. Не споделям, че съм очаквал да спечелим, само че трябваше да покажем най-малко нещо, с което да се противопоставим на Ливърпул ", сподели Карера. " Този мач би трябвало да го забравим по-бързо, само че би трябвало и да си вземем поуките. За нас това би трябвало да бъде урок ", добави треньорът на Спартак.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР