Футболистите на Шумен победиха с 6:1 гостите от (Русе). Двубоят

...
Футболистите на Шумен победиха с 6:1 гостите от (Русе). Двубоят
Коментари Харесай

Шумен прегази Дунав

Футболистите на Шумен победиха с 6:1 гостите от (Русе). Двубоят се игра без аудитория на градския стадион " П.Волов " от следващия кръг на Североизточна Трета лига. Шуменци започнаха решително мача и още от първите минути се настаниха трайно в игралното поле на гостите. Те постоянно атакуваха вратата на Винченцо Ангелов, само че гол падна едвам в 21-ата минута. От директен свободен удар Мартин Иванов от към 25 метра заби топката неспасяемо в мрежата на гостите.

В 37-ата минута домакините удвоиха преднината си. След осъществяване от корнер Евгени Стоянов с глава вкара за 2:0. В 71-ата минута домакините стигнаха до трети гол в дуела. Румен Николов напредна отдясно и с дълъг пас откри Кяшиф Фахрединов, който отблизо разстояние простреля вратата на гостите. Минута по-късно нова офанзива на шуменци, при която гредата избави Дунав от нов гол. Това подейства като сигнал за младите русенци и те реализираха две-три по смислени контраатаки към вратата на. В 78-ата минута след неточност в отбраната на Шумен Александър Кирилов излезе самичък в стрелкова позиция и понижи на 3:1.

В оставащите до края на мача време шуменци се развихриха и означиха още три попадения във вратата на Винченцо Ангелов. В 81-ата минута Христо Станчев повиши на 4:1, две минути по-късно Юлиян Загоров вкара за 5:1, а крайното 6:1 сътвори Живко Герчев.

Салим Салих
Североизточна Трета лига 13 кръг, събота 7 ноември  Шумен 2007 6:1краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР