Футболистите на Шумен 2007 постигнаха нова поредна победа у дома.

...
Футболистите на Шумен 2007 постигнаха нова поредна победа у дома.
Коментари Харесай

Шумен с поредна победа у дома

Футболистите на Шумен 2007 реализираха нова поредна победа вкъщи. На стадион " П.Волов " пред към 300 фенове те надвиха с 2:0 гостите от Доростол (Силистра). Двубоят бе от следващият ХI-ти кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група. Първата част мина равностойно, като двата тима и по този начин не откриха верния път към вратите защитавани за домакините от Иван Иванов и за гостите Веселин Василев.

В началото на втората обаче по-активната игра на домакините беше възнаградена с два гола, които се оказаха и победна за мача. В 47-та мин. Едис Ибрахим нахлу мощно в наказателното поле на гостите и беше съборен от бранител на „ Доростол “. Младият рефер от Варна Тодор Киров без съмнения уточни бялата точка за дузпа. Капитанът Юлиян Загоров се нагърби с осъществяването на наказателния удар и бе прецизен за 1:0.

В 59-та мин. още веднъж Едис Ибрахим напредна отдясно и преодоля двама от бранителите на „ Доростол “(Силистра). От рамките на наказателното поле стреля мощно, само че вратаря Веселин Василев мазета топката. В добавката Живко Герчев я прати за повторно в мрежата на „ Доростол “(Силистра) – а това се оказа и надвит за крайният триумф на шуменци в дуела.

Гостите от Силистра също имаха много преференциални за гол обстановки в мача. В 52-та мин. Емре Акиф открадна топката от отбраната на шуменци и едвам не изравни резултата. Шутираната топка облиза десния непряк дирек на вратаря Иван Иванов. В 60-та мин. още веднъж Емре Акиф надбяга отбраната на шуменци и се озова очи в очи с вратаря им, само че центрираната топка не откри очертанията на вратата. В идващия кръг „ Шумен 2007 “ гостува на „ Устрем Д “(Дончево), до момента в който „ Доростол “(Силистра) приема вкъщи различен дилетант в групата „ Интер “(Добрич). Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР