Футболистите на Шумен 2007 победиха аутсайдера Интер (Добрич) с 2:0

...
Футболистите на Шумен 2007 победиха аутсайдера Интер (Добрич) с 2:0
Коментари Харесай

Шумен 2007 постигна победа и се доближи плътно до лидерите на Североизток

Футболистите на Шумен 2007 победиха новобранеца Интер (Добрич) с 2:0 в мач от ХIV-тия кръг на Североизточната Трета лига. Двубоят се игра на стадиона в Аксаково поради възбрана за осъществяване на всички аматьорски спортни мероприятия в област Шумен за интервала 13-30 ноември.

Символичните домакини от Шумен още първоначално постановиха своя жанр на игра и в 15-ата минута Дениз Кадир от към 30 метра простреля вратата на Ферай Алимов за 1:0. Десетина минути по-късно Мартин Иванов от фаул удвои преднината на шуменци. До края на полувремето Шумен 2007 имаше един куп преференциални положения, пропуснати от капитана Юлиян Загоров и младата вяра Едис Ибрахим.

През втората част играта още веднъж се водеше най-вече в половината на Интер, само че нов гол и по този начин не падна. Треньорът на Шумен Александър Димов пусна в игра 5 юноши старша възраст, които постоянно надбягваха своите бранители, само че в стрелкова позиция все грешаха. Шуменци по-късно показаха недоволството си от футболния терен в Аксаково, който бил доста неравномерен, което се е отразило на играта на тима.

Победата прати отбора на Шумен 2007 на четвърто място в класирането – компактно до водачите Светкавица (Търговище), Спартак (Варна) и Черноморец (Балчик). В идващия кръг тимът гостува на различен дилетант в групата - Спортист (Ген. Тошево), до момента в който Интер (Добрич) приема вкъщи Дунав.

САЛИМ САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР