Футболистите на ще третират всеки мач до края на сезона

...
Футболистите на ще третират всеки мач до края на сезона
Коментари Харесай

Матич: Всеки мач до края на сезона е финал

Футболистите на ще третират всеки мач до края на сезона като край, съобщи халфът преди съботния дуел с един от главните противници за място в челната четворка -. " Червените дяволи " са пети с 47 точки от 28 мача, а " шпорите " са с по две точки и две места зад тях, само че и с два мача по-малко.

" За нас към този момент всеки мач до края на сезона е край. Трябва да печелим съвсем всякога, в случай че желаеме да си заслужим място в Шампионската лига. Сигурен съм, че всички в тима са душевен и физически подготвени за сходно нещо и също така подсигурявам, че ще създадем всичко по силите ни, с цел да спечелим в събота ", съобщи, който направи асистенция за успеха с 3:0 против по-рано през сезона.

Сръбският халф сподели още, че е наясно какъв брой сложен ще бъде мачът против през уикенда. " Шпорите " разгромиха с 5:0 в предния кръг, до момента в който отстъпи с 1:4 против. " В момента те играят доста добре. Гледах им последния мач и бих отличил, който се намира в отлична форма. Ще бъде мъчно против тях, само че съм сигурен, че ще намерим отговор на играта им ", добави.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР