Футболистите на ОУ Св. св. Кирил и Методий“ с. Веселиново

...
Футболистите на ОУ Св. св. Кирил и Методий“ с. Веселиново
Коментари Харесай

ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ с. Веселиново е футболен първенец 

Футболистите на ОУ „ Св. св. Кирил и Методий “ с. Веселиново са общински първенци в ученическо състезание по футбол в община „ Тунджа “. То се организира на стадиона в с. Бояджик като първи стадий от Националния състезателен календар за възпитаници на Министерството на образованието и науката.

В шампионата участваха тимове от 5 до 7 клас на шест тунджански учебни заведения в селата Бояджик; Веселиново; Дражево; Кукорево; Роза и Тенево.

Победителите завоюваха 9 точки от футболната конкуренция, на второ място със 7 точки се класира тимът на ОУ „ Христо Ботев “, с. Кукорево; трети с 5 точки останаха футболистите на ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “, с. Бояджик.

Най-добрите тимове получиха купи и грамоти, обезпечени от община „ Тунджа “, за останалите участници имаше грамоти и футболни топки.

Следващото спортно събитие, заложено в спортния календар на община „ Тунджа “ е тенис на маса. Състезанието ще се организира на 24.11.2022 година, от 10:00 часа в постройката на ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “, с. Веселиново.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР